Disneyland Parijs

Natuurlijk moet je toegangskaartjes kopen voor een bezoek aan Disneyland Resort Paris. Bezoekers tot 3 jaar hebben gratis toegang. Boven de 3 jaar heb je een toegangskaart nodig. Soms zijn er acties in combinatie met verblijf in een hotel. Dan kan het zijn dat kinderen tot 11 jaar ook gratis toegang hebben. Je kunt de kaarten aan de kassa’s van de 2 parken kopen of voor je bezoek online bestellen. Dat scheelt je weer wachttijd aan de kassa’s van de parken.

Disneyland Resort Parijs heeft toegangskaartjes voor één park op één dag tot 5 dagen in beide parken. Maar als je een kaartje voor meer dan 4 dagen koopt of nog later in het jaar misschien wilt terugkomen, is een jaarkaart een goede optie. Als u een compleet arrangement boekt incl. hotel, zijn de tickets voor alle dagen van uw verblijf reeds inbegrepen.

Om in Disneyland Resort Parijs alles te beleven heb je minimaal wel 3 dagen nodig. Je hebt ongeveer 2 dagen nodig voor het Disneyland Park en 1 dag voor de Walt Disney Studio’s. Als je een zogenaamd “hopperticket” hebt kun je altijd onbeperkt tussen de parken “hoppen”.

Prijzen bij de ANWB

1 dag/1 park Disneyland Paris volwassenen € 69,00
1 dag/1 park Disneyland Paris kinderen (3 t/m 11 jr) € 62,00
1 dag/2 parken Disneyland Paris volwassenen € 84,00
1 dag/2 parken Disneyland Paris kinderen (3 t/m 11 jr) € 77,00

Je kunt op internet vast wel een site vinden die eventueel korting geeft op de aanschaf van losse toegangstickets voor de themaparken. Ook bij de ANWB zijn vaak toegangstickets met korting te krijgen. Zie hier boven.
Soms zijn er ook wel kortingskaarten te koop voor de Buffalo Bill’s Wild West Show met Mickey en z’n vrienden. Dit is een Disney dinner show in een wild west thema met een 3-gangen menu, inclusief drank. De show duurt 1,5 uur en is gratis voor kinderen tot 3 jaar.

Naast toegangstickets zijn er ook tickets beschikbaar voor speciale shows en avondhappenings (seizoensgebonden) in de parken en Disney Village. Ook hier ontvangt u korting op ten opzichte van de prijs in het resort zelf. De E-tickets kunt u direct thuis afdrukken en meenemen tijdens uw trip.