Contact

Mijn naam is Agnes. Ik heb samen met mijn gezin een passie, Disney. We regelmatig te vinden in Disneyland Resort Paris. Waar ik zo vaak als ik kan mijn tijd aan het doorbrengen ben, al is het niet naast de deur. Maar al is het 5,5 uurtjes rijden voor ons is het elke keer weer een klein beetje vakantie en heel veel ontspanning.

Dit doe ik niet alleen, maar met Ruud (mijn man) en onze zoon Davy. We hebben nu sinds 17 jaar elk jaar een jaarpas (Dream) gekocht. We zijn hier ook regelmatig met vrienden.

                                                                    

Er zijn verschillende hotels rond Disneyland Parijs. Kijk goed op site’s de Hotels van Disney zij hebben vaak aanbiedingen incl. toegang. Ook kun je er voor kiezen om een hotel in de omgeving te nemen b.v. Kyriad, of nu het nieuwe B&B hotel. Als we voor een langere tijd gaan in de vakantie staan we op een camping z’n 20 minuten van Disneyland. (de link naar deze camping)

En dit jaar zullen we je op de hoogte van de activiteiten die wij weer mee maken op Disney.

We zijn nu 5x naar Florida geweest 2016 komt er nu aan. Het is in ieder geval niet te vergelijken van wat er in Disneyland Parijs hebben. Ten eerst de verschillende parken die zij daar hebben. 

We zijn in 2012 ook voor het eerst naar Disneyland Anaheim geweest. En hier staat toch wel een van de meest favoriete attracties  die we tot nu toe hebben gedaan, en hopen dit in 2016 weer te doen.

Disney heeft niet alleen pretparken, maar hebben inmiddels ook 4 cruise schepen. Disney Cruise- line.  En dat is de de volgende Disney ervaring die je ook zou moeten beleven.  We hebben in 2008 en 2011 de 3 daagse Disney Cruise gedaan naar de Bahama’s. Waar bij we jammer genoeg in 2011 te maken hadden met Orkaan Irene. De afgelopen twee jaar hebben we de cruise’s op  de Middellandse zee gedaan. En aan het einde van 2015 weer een cruise gemaakt in de Bahama’s.

Ik hoop dat je veel plezier hebt bij het bezoeken aan mijn site. Ik doe dit voor mijn plezier en niet als beroep maar opbouwende kritiek is natuurlijk altijd welkom.

Als je vragen hebt schroom dan niet om contact met me op te nemen.

 

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht